Oltiin tänään tokoilemassa pitkästä aikaa ja hui että kun tytöllä riitti intoa :)

Ekaks ruutua läpsyllä x2 ja sitte ilman. Ja voin sanoa että n.1/10 se ei löytäny oikeaa paikkaa! Ja pelkällä maahan -käskyllä tehtiin ja vauhti oli kova <3

Aamulla tehtiin kaukoja kotona juustonpalojen avulla. Vaihdot: maahan/seiso/maahan ja istu/seiso/maahan. Maahan/seiso vaihtoja tehtiin myös ulkona ja meni tosi hienosti (ei etujalat liiku).

Luoksaria 3ssa osassa. Pysäytyksiä erikseen. Menee maahan nopeeta mut seisominen on aika hidasta. Mut onneks ei enää ennakoi. Tässä on edelleenkin se meidän propleemo nro uno!

Tänään otettiinkin eka kertaa ohjatun noudon vasen/oikee juttuja !! Se näkyy oppivan ne melkein kuin itsestään mun käsi -ja ruumiinavuilla. Wau! Loppuun paikkamakuu 2min piilossa (OK!)  ja paikkaistuminen n.1min piilossa. Vahvistin alkuun sitä istumista "paikka" -käskyn jälkeen kehumalla (tyttö meinaan vähän ihmetteli et miks nyt pitää istuu vaikka sanotaan paikka..) jonka jälkeen jätin koiran ja poistuin piiloon n. 20m päähän.

Sit luoksari ilman pysäytyksiä ja loppuleikit.

Toissapäivänä tehtiin jälki. Oli muuten jostain kumman syystä kaikkee muuta kun tarkka ;--) No pääasia että on lystiä! Jälki n.500askelta. Ja silti 5 keppiä 6sta nousi vaivatta !! Jana täyspitkä ja meni suoraan ja löys heti ja lähti oikeeseen suuntaan! Meinas aina lentää kepin ohi mut kun oli pinaattilettuja taskussa ni hoksaskin nopeesti mitä matkalle jäi ja pomppas maahan nane keppiin kiinni. Tokavika keppi jäi. Mutta ei todellakaan hullummin näin pitkän treenitauon jälkeen!!