Pellolla taas.  Tein janatreeniä varten jäljen, n.50m ja päässä purkki. Tämä oli multapellolla. Lähetin janalle 2m päästä ja meni aluksi takajälkeä. Annoin remmin kiristyä ja Tuisku peruutti, meni oma-aloitteisesti takaisin jäljelle ja lähti oikeaan suuntaan, kehuin! Ei ole muuten ennen lähtenyt takajälkeen.

Sit tein heinäpellolle n.200m pitkän jäljen jossa yksi kulma vasemmalle, kaksi purkkia ja kaksi keppiä. Ensimmäisen purkin ilmaisu ok, muut ilmaisi tosi super hyvin :) Oli aikamoinen tuuli, joka suunnasta tuuli kovaa. Lähetin janalle n.2m päästä ja lähti oikeaan suuntaan heti. Oli muutenkin tosi keskittynyttä jäljestämistä tuulesta riippumatta (tai sitten riippuen) ;) Kulmassa meni yli, odotin vähä et peruuttaa mut käänty ja tarkisteli siinä hetken, mut muuten meni tosi sulavasti. Pysähdyin  ennen kulmaa.

Esineruudun tein samalla kun isojälki vanheni. Kaks kertaa haki, ekalla kerralla kesti aika kauan kun maasto oli tositosi pitkää heinää. Sieltä se sit löyty ja bileet. Eteni hyvin ihan perälle mut ku sieltä ei löytynyt niin tuli eteen. Mut oli se esine kuitenki siellä takana kun vähä etti. Toisen esineen vein helmpompaan paikkaan vielä taaemma kuin aikaisempi. Löytyi hyvin :)