Pitkästä aikaa taas pääsi ottamaan tokoa porukassa. Kokeenomainen treeni, laitettiin kehänauhat ja oli liikkeenohjaaja. Ainoa haitta oli että satoi vettä.. :/ Tee kun on sen verran neiti että se vihaa kastumista eikä toimi normaalilla tavalla. No eka paikkamakuu, toiset (4 koirakkoo) otti ALO -makuun, me tehtiin AVO siis tottakai ;) No pysähdyin samaan kohtaan ku muut, mut jatkoin parin kymmenen metrin pääs olevan katoksen taa. Onneks huomasin et nous puoliks istumaan nii korjasin (kamalalla karjaisulla Huuto) ja poistuin piiloon n. 1min. Palkkasin ja vapautin sen jälkee. Päätettii sit et loppuun otetaa uus makuu. Palkkasin yhel frolicilla. Muuten ninku kokeessa, eli hillitysti.

Jep eli odoteltii vuoroomme kehän vieres. Tee oli irti remmistä kokoajan. Se ties et mull on tennari liivin taskussa nii kyyläs mua kokoajan. Ja ennenku meijän vuoro tuli nii otin tennarin kätee, näytin sitä koiralle ja kaks nopeeta "vauhtimakuuta", pallo taskuun ja kehää. Eli olin koko ajan ennen "kehää" mahd. passiivinen!!!!Tee oli silti toooosi vireessä, ehkä liikaakin tokoon..

Nonnii sit seuraamine mikä meni ihan ok.. Olin vähä pihalla kun aloin miettii ekassa käännöksessä et kumpi on oikee ja kumpi vasen Nolostunut

mut joo nou hätä, siks eka (oikeelle) käännös jäi vähä löysäks.. Sitte kaket, liikku vähä aina vaihtojen yhteydessä/nosti persettä ja vilkuili taakseen muita.. mut meni kumminki aina ekalla käskyllä.

Luoksarissa vauhti oli täydellinen, mut pysähty vasta n. 1,5m minusta. En reagoinut mitenkään eli en kehunut. (Otin luoksarin uudelleen "kehän" jälkeen ja pääsin palkkaamaan "seinä"-pysähdyksestä!!) 

Sitte maahanmeno, Seuraaminen oli hyvää, oli oikeella paikalla jne. ja maahanmeno oli nopee, mut Tee oli vissii vähä pihalla ku meinas nousta yhes vaiheessa istumaan, mut meni maahan.

Ja sitte se nouto... hmmmm. Kapula oli meidän liikkeenohjaajalla :P Ku Tee huomas sen, se innostu ja meinas varastaa ku heitin kapulaa mut odotti kummiski ilman mitään huomautusta. Nouti tosi nopeeta, palautti vauhdil ja oikee paikka ja luovutus ihan ok, vähä löysä ote mut pihi kumminki, jees.. Mut sitte, ku liikkeenohjaaja otti kapulan meiltä, seisomisliike meni päin peeeeersettä!! Tee katteli kokoaja taakseen liikkeenohjaajaa "se pöllii mun kapulan apuaa!" -tyylil ja pysähty kyl seisoon (ennakoi ennen käskyy jolloin annoin uuden seuraa käskyn) sit ku palasin 3m taakse niin se käänty kokonaan naama liikkeenohjaajaan ja ku vapautin niin se ryntäs hakemaan(varastamaan) kapulan takas liikkeenohjaajalta. Voi pientä Kieli ulkona

Ja loppuun se paikkamakuu, menin taas ainoana piiloon, aika n. 2 min. Alkuun kaks koiraa karkas, yk Teen vierestä. Kun olin tulis piilosta niin nous istumaan, karjasin samantien "MAAHAN" ja meni(näin ja huusin samantien ku nousi). Menin uudestaa piiloon, pääsin taas palkkaamaan ku makas rauhassa paikalla, kontakti!