Otettiin lenkin jälkeen pienellä hiekkakentällä pikkuinen toko treeni. Koira oli todella hyvin vireessä, palkkana tennispallo johon se on aina ollut ihan hulluna. Edistys ollaan saatu pois melkein kokonaan. Tai se PAHIN edistäminen, minun pienellä taaksepäin nojaamisella liikkeessä :) Seisominen liikkeestä  nopea, joskus saattaa ottaa puoli askelta, mutta korjaan ja tekee nopean pysähdyksen ja palkkaan yleensä taakse! Maahanmeno alkanut vähän reistailemaan, ehkä istumistreenin takia (pk). Täytyy alkaa vahvistaa saalisvietin avulla!!(?) Luoksari nopea ja tehokkaampi! Hyvä!! :) Tuli taas sivulle nopeasti (olen palkannut useasti (mutta en aina) suoraan pelkästä sivulletulosta. Perusasento suora!! Harvoin tarvitsee enään korjata. Seuraamisessa tehtiin vielä "muutaman sekunnin mittainen" seuraamisharjoitus yhden hlön. ympäri, ja pysäytys, OK! ;)

Seuraamisessa häiriönä käskysanoja esim. Toni huusi kentän keskeltä; "tänne, istu, maahan, sivulle, vapaa" . Kerran meni maahan mutta annoin heti uuden "seuraa" -käskyn. Palkkasin kun T oli hyvässä kontaktissa ja paikassa! :):)

Paikkamakuun otin ensin (n.1min) Ilman sen suurempaa häiriötä, paitsi satunnaiset ohikulkijat tiellä. Seisoin selkä koiraanpäin. Toni oli varmistamassa koiran takana, jos se nousee. Liike ok!  Myöhemmin treenin jälkeen paikkamakuu häiriöllä (TOKO)niin, että Toni käveli koiran ympärillä jne. (ks. ed. kirjoitus)

(Tänään myöh. ne eilisen kuvat) :P

Huom! Tehtiin KOKO TREENI ilman remmiä tai kaulainta ;) Mäkin alan pikkuhiljaa luottaan koiraan :p

 

Kiitti Tonza ;) <3