Kirjoittamisesta on nyt ollut lomaa kuukauden verran. Mitään erikoista ei ole tapahtunut treenien osalta.

  • keppien ilmaisu onnistuu jo hiekka -ja nurmipolulla
  • paikkamakuu onnistuu jo kimppatreeneissä ilman, että ottaa muista koirista sen enempää häiriötä
  • istuminen alkaa jo luonnistua
  • maahanmeno nopeaa (harjoiteltu esim. lenkillä niin, että koiran ollessa vapaana käsken sen maahan jne.)
  • seuraamisessa kestoa enemmän
  • A-este (pieni) ja metrinen onnistuu. noutoa niissä ei vielä kokeiltu (ohjaaja ei uskalla ottaa riskiä vaikka ihmiset yrittääkin kannustaa :) )
  • nouto vieraalla kapulalla onnistuu jo ripeästi!!
  • tottiksen pitkä seuraamiskaavio pientä hiomista vaille kunnossa (kytkettynä)
  • lenkillä koirien ohittaminen maltetaan tehdä jo kontaktin kanssa, remmin kiristymättä (ainakin joskus!) ;-)

   Ja sitten muihin aiheisiin...

Pikku- Tuisku onkin jo pari päivää ollut ISO-Tuisku! Se nimittäin päätti aloittaa ekan juoksunsa keskiviikkona!!! Kamalasti pitääkin nykyään lenkillä äristä muille koirille ja ihmisille. Nostaa lyhyet niskavillansa pystyyn ja murisee :) Sit tossa yks päivä ku oltiin ulkona, niin se yhtäkkii pysähty ja hyppäs mahdollisimman kauaks musta niin että remmi kiristy. Ihmettelin et mikä sille tuli, kun se näytti suurinpiirtein siltä kun olis nähny mörköjä.. No, syy selvis nopeesti mullekkin: Mun toisella puolellani oli pieni lehtikasa, jossa oli ruskeita lehtiä, mutta siinä niitten seassa, kasan päällimmäisenä oli yks KELTAINEN lehti! Siis aivan käsittämätöntä!! Yritin saada Tuiskua tulemaan siihen lähelle että voisin näyttää ettei se oo mikään lihansyöjälehti.. Ei tulosta! Lopuks otin lehden käteeni ja tungin sen koiran nenän eteen.. HUH! Ei se ollukkaan niin kamalaa... Piti vaan neiteillä ihan EGON vuoks :D

  Sit Tuiskusta on tosi ihmeellistä ja kivaa kun kaikki uroskoirat on niin kiinnostuneita sen "hännästä". Ei taida raukka edes tajuta siitä juoksusta yhtään mitään ;)

   Ens sunnuntaina ei päästä treeneihin mutta katsotaan jos saatais kyyti vaikka Pirkkalan kentälle sillain ettei siellä olis ketään. Pääsis vähän niitä esteitä koittamaan ja muutamia liikkeitä sillain, että äiti olis häiriönä... :) Kannattaa olla apuohjaaja ;))

 

NYT LUPAAN KIRJOITELLA KUULUMISIA PIENEMMIN VÄLIAJOIN!!! ;)