Pentsin kanssa olen viettänyt aika paljon aikaa. Oikeastaan kaiken vapaa-aikani. Niinkuin pitääkin. Onneksi se nukkuu vielä paljon. En tiedä miten mun energiani riittäisi muuten ;). Sitten kesälomalla se alkaakin olla jo siinä iässä että kokoajan on kerättävä omia voimia. No, sehän on sitä kunnon käyttökoiran luonnetta se!
Tänään päivitin Tuiskun omaa sivua. Laitoin sinne pikkasen tekstiä ja muuta.. Tänään käväistiin IPO Klubin treeneissä Hakametsän kentällä katsomassa isoja haukkuja. Tais pentu ottaa malliakin vähän niistä hyvin käyttäytyvistä koirista kun oikein  esitti kuinka hän osaa istua ja mennä maahan käskystä. Ei ollut paljoa porukkaa kun on aikamoinen sohjokeli, mutta ehkä vaan hyvä ettei mitään kamalaa säpinää ollut. Takki ja housut kurassa molemmilla kun tultiin kotiin, niinkun aina!

Aamulenkki tehtiin 8:n aikoihin. Olin Tuiskun kanssa pellolla jonka jälkeen mentiin Pyhäjärven jäälle. Aamulla paistoi vielä aurinko kirkkaasti ja oli pari pakkasastettakin. Nähtiin upea sakemannikin rannassa ja pentsi tais vähän pelätäkin :)

Tuisku on oppinut aika paljon viime viikon aikana. Kiitos kasvattajan, pissat tulee paperille -mutta enimmäkseen ulos- ja kakat on tullut sisään vaan pari kertaa! Sitten tätä "tottisteluakin" ollaan aloiteltu vähän. Istua se osaa jo ihan ilman namiakin. Maahanmenokin alkaa jo mennä hienosti. Luokesetulo on ulkonakin jo hanskassa... Pitää vaan itseä muistuttaa ettei ole mitään kiirettä ;)

Elikkäs kevät on alkanut meillä hyvissä tunnelmissa. Varsinkin näin pääsiäisleiriä odotellen.