Pisteet:

  • Paikalla makaaminen  7
  • Seuraaminen  9
  • Maahanmeno seur. yhteydessä 9
  • Luoksetulo  8
  • Seisominen seur. yhteydessä  8,5
  • Noutaminen  0 (!!!)
  • Kauko-ohjaus  6
  • Estehyppy  10
  • Kokonaisvaikutus  8

          Yht. 144p ja 2-tulosNolostunut

Ja selityksiä...

Paikkamakuuseen mentäessä mua jännitti ihan kaaaamalasti ja siks saatto olla käskytkin sen mukasia.. :PP Meni maahan joo ja tuomari kommentoi samaa. Se HYPPÄSI maahan :) Sit pysy paikallaan koko 3min. Oli vaan kääntänyt persettä sivuun, muuten ollut ihan paikallaan ja tuijottanut piilolle.

Seuraamisessa, kun odottelimme perusasennossa liikkeelle lähtöä, niin jokakerta piti koiran vilkaista pelottavaa tuomaria. Kontakti pysyi Tuiskumaiseen tapaan, mutta tänään ei ollut seuraaminen parasta mahdollista :( Tuomari kyllä tykkäsi seuraamisesta.

Maahanmenossa seuraaminen hyvää, meni tosinopeeta maahan, mutta nuuskutteli vähän.. siitä piste.

Luoksari tooosi nopea (molemmat välit) ja pysähtyi seisomaan kuin seinään. Eikä edes törmännyt ollenkaan kun tuli eteen istumaan! Mutta tuomarin mielestä liian nopea vauhti ja liian lähelle eteen istuun. (kysyikin liikkeen jälkeen että onko meillä pk tausta, ei oo eka joka kysyy sitä toko piireissä..) ;)

Seisomisessa ei muuta, kuin että kääntyi kun menin koiran taakse. ei ole sitä tehyt aikoihin treeneissä :P (Tuomari koiran takana..)

Ja sitte se nouto.. Koira sivulle, kapulan heitto, sekuntti, koira sinkoaa tuhatta ja sataa kapulan perään. Mä meinaan refleksin omaisesti karjaista "EIII!" mutta pidän kuitenkin turpani suht hyvin  kiinni (olis ehkä kannattanu huutaa, nolla siitä kumminki tuli). Ja ilman mitään käskyä sitten iiihan täydellinen nouto: nopea, tarkka suora luovutus, sivulletulokin priima.. VITTU kun sen piti varastaa!   no okei, ei tämä vakavaa ole! Silti kiukuttaa, vähän.

Kaukoissa ei muuta mainittavaa kuin että eka maahanmeno niin liikkui pikkasen. Muuten nopeita vaihtoja!! Sit viel se kun tulin koiran viereen niin tallasin sen jalalle ja se vinkas ja tapansa mukaan liioitteli kamalasti ja hyppäs melkein voltin ilmassa

Estehypystä ei oikein mitään mainittavaa.

Ja että semmosta.. no mutta kyl me seuraavalla kerralla saadaan komeesti ykköstulos :) treeniä treeniä treeniä!! Ainakin alunperin kaikista kamalimmat liikkeet ("ei nää ikinä tuu toimiin") meni suht hyvin, eli paikkamakuu ja luoksari.