Oltiin Tuiskun kanssa lauantaina näyttelemässä Jyväskylässä. Iskä kyyditsi. Näyttelypaikalla oltiin reilu tuntia ennen kehää (ennen kymmentä). Mentiin heeleri -kehän ohi just sillon, kun Tuulikki tuli kehästä Nasun kanssa. Ilmeestä näki että hyvin oli mennyt :) Nasu valioitui viidennellä yrittämällä ja tuli vielä ROPiksi! Onnea Tuulikki ja Nasu, sekä onnellinen omistaja Essi :)
Olin lähes varma, että Tuisku terrorisoisi kehässä. Kuitenkin sen ensimmäinen sisänäyttely ja tervukehäkin oli täysin ihmisten ja koirien ympäröimä. Kuitenkin se rauhoittui ennen kehää ja esiintyi paremmin kuin olisin voinut edes unelmoida. Taisin itse jännittää tai sanalla sanoen PELÄTÄ kehäänmenoa ja tuomaria enemmän kuin koira. Pyysin Tuulikkia menemään ennen meidän vuoroa jo valmiiksi kehän laitaan, että voisi huudella korvia. Sitten tulinkin miettineeksi, että entä jos pyytäisin sitä esittämään Tuiskun ja menisin itse turvallisesti kehän laitaan huutelemaan :D No, liian myöhäistä: Tuulikki oli jo mennyt pois mun näkökentästä. Piti alistua kohtaloonsa.. :) Kuitenkin kun pääsi kehään juoksemaan, niin paineet ja jännitys oli tiessään!
Tuloksena EH ja JUK2! Eli oikein kivasti ja olen enemmän kuin tyytyväinen kun selvittiin ehjin nahoin! :D Tuisku sai uuden puolikiristävän nahkapannan näyttelyn kojusta. HIENO! :) Ja seuraava näytelmä onkin sitten tammikuussa Lahdessa, erkkari. Messariin yritän päästä turistiksi. Ei Tuiskua sinne uskalla ottaa ;) Niin ja sitten Tampereen kansainväliseen yritetään päästä maaliskuussa(?) hakemaan ensimmäinen AVOimen tulos :D

Treeneistä voisin kertoa tässä samassa :)
Eli ollaan TOKOiltu aika ahkerasti nyt tauon jälkeen. Joka päivä jotain. Koitetaan nyt vielä päästä kunnolla treenaamisen makuun niin saadaan jotain aikaseksikin. Lähinnä jääviä, paikkamakuuta, hyppy -/ A-noutoa, luoksetulossa törmäämisen karsimista pois ja sivulletulon muuttamista epämääräisestä kierreloikasta nätiksi ja siistiksi ;) Leikkimistä ja kunnonkohotusta talvea varten (ns. näppituntumaa).
Jälkeä voisi nyt ottaa kun lumet suli pois, mutta esineruutua voisi jatkaa läpi talven. Ainakaan ei tarvitse lumessa merkata ruutua! Toi pässinpää kun kiipeää vaikka puuhun ja napsii merkit ja tuo mulle jo ei löydä esinettä :D Voitaisiin niinollen keskittyä VAAN niihin oikeisiin esineisiin :D Olisko kiva katsella myöhemmin kisoissa tervua joka kiipeilee puissa? Voin todistaa, että mun koirani tosiaan osaa kiivetä puuhun! OON NÄHNYT! Ja siinä oli naurussa pitelemistä xD