Muutamana aamuna ollaan otettu lenkin yhteydessä luoksetuloa ja vähän seuraamista. Likka tulee jo aika vauhdilla istumaan jalkoihini kiinni, kiitos Jaanan hyvien neuvojen! En ole ajatellutkaan vielä ryhtyväni korjailemaan tuota törmäilyä. Antaa tulla vauhdilla kun kerran tykkää. Tuisku tulee suhteellisen suoraan eteeni istumaan. Välillä on vino, mutta olen alkanut korjaamaan asiaa niin, että en palkkaa heti, vaan otan askeleen tai pari taaksepäin ja annan käskyn, jonka jälkeen vasta palkkaan kun se on suorassa ja TARPEEKSI LÄHELLÄ.
  Seuraaminen on vielä aikamoista pomppimista, mutta paikka on oikea, josta on hyvä lähteä sitten ajallaan etenemään treenissä.
Seurautan Tuiskua niin, että pyydän sitä makupalan avulla vasemmalle sivulle (en käytä erillistä "sivulle" käskyä, vaan ohjaan kädellä jossa on makupala) ja pyydän seuraamaan. Toistan seuraa käskyä aina kun olen antanut yhden namin. Eli aika monta kertaa. Muutaman askeleen jälkeen annan viimeisen namin ja vapautan.
  Seurautan aina ilman hihnaa ja liikkeen loputtua annan juosta vapaana :)

  Treenaan luoksetuloa esim. metsässä, pellolla, hiekkatiellä ym. erilaisissa paikoissa. Muutaman kerran ollaan treenattu kentällä. Kerran Tuulikin ja Micin kanssa ja pari kertaa kaksin Tuiskun kanssa.
Tuisku on vapaana ja pyydän sitä aina välillä luokse (namit on aina mukana), ja vapautan takaisin leikkimään. Harvoin pyydän sitä "tänne" -käskyllä luokse, jos aion ottaa sen hihnaan. Silloin annan käskyn "mennään" tai "tule", mutta namin se saa silti :) Näin siksi, ettei se yhdistä tätä tottis liikettä tyhmään asiaan, eli kiinniottamiseen ja hihnaan kytkemiseen.

  Jälkiä ei olla tehty nyt vähään aikaan. Olen ollut sen suhteen laiska. Mutta ensi torstaina ja /tai perjantaina olisi tarkoitus mennä jälkeilemään Micin ja Tuulikin kanssa. Toivotaan että säät sallii.
 
  Tuiskulla on lähtenyt jo muutama maitohammas pois edestä. Se oli hauskan näköinen kun ylä -ja ala leuasta oli lähtenyt kaksi keskimmäistä hammasta. Nyt on alkanut kasvaa tilalle uudet, rautahampit. Toivotaan että kaikki hampaat kasvavat normaalisti eikä yhtään puuttuisi!

552892.jpg
(Tuisku tykkää poseerata kameralle)