Eilen käytiin tokoilemassa Lielahden kentällä Jennin & Viivin ja Annin & Nellin kanssa. Saatiin aikaa ihan hyvä treeni! Tehtiin vajaa tunnin lenkki Jennin ja koirien kanssa ennen treenejä ja koirat sai kirmata metsässä vapaana. Tuiskun piti taas pomottaa toista :( En tajua mitä ihmeen Prinsessakohtauksia se saa kun on toinen narttu samassa paikassa.

Koirilla oli vielä ihan kiitettävästi virtaa kun päästiin kentälle. Aloitettiin Tuiskun kanssa lyhyellä seuraamisella kun aina alkuun pitää saada ne ylikierrokset pois ;) Kokeiltiin myös eri känti tempoa ja käännöksiä paikallaan & askelia sivulle jne. Tuisku oli ihan mukana ja pyllykin kääntyi kunhan sain sen vähän rauhoittumaan. Onmuuten tullut paljon edistystä tässäkin asiassa.. Muistan vielä kun vuos sitten jouduin motivoimaan tota ennen treeniä mut kiitos Minnan () se passiivinen ohjaaja juttu toimii!! Heti kentälle päästyään se on vireessä automaattisesti

Maahanmenon jouduin tekemään kolmesti sillä en ollut yhtään tyytyväinen ensimmäiseen kun meni hitaasti. En palkannut vaan samantien uudestaan ja samalla painoin koiran selkää ja kehut siitä. Kolmannella kerralla meni jo nopeasti ja kehu + palkka! Seisominen otettii kerran (ilman loppuosaa) ja pysähtyi hienosti--> pallo koiran taakse.

Vauhtinoutoja pallon avulla: Heitin kapulan ja käsky tuo, kun tuisku oli parin metrin päässä tuomassa kapulaa, heitän pallon taakseni (vapautus) ja se menee hakemaan  pallon ja kapula putoaa pallon viereen.Tuo pallon ja käsken taas "tuo" ja lähtee hakemaan kapulaa. Taas pallon heitto selkäni taakse ja menee hakemaan jnejne.. Näin saan kunnolla vauhtia siihen palauttamiseen :)

Kaukoja myös jonkin verran. Ekasta istumisesta palkka ja saatiin taas lisää nopeutta. Sit istu maahan seiso maahan istu + palkka!

Ruutua otettiin myöskin. Matka aluksi n.5m, lopuksi n.25m. Kosketusalustalla. Käskynä "ruutuun". Tätä ei ollakkaan otettu kun viimeksi joskus talvella. Ollaan kyllä treenattu kosketusalustaa, mutta ei itse  ruutua! Voi vitsit jos nyt olisin saanut videolle meidän ruudun ja kaikki sais nähdä miten HIENOSTI se pelaa, oisitte ollu tosi kateellisia kun mulla on tommonen kultakimpale -prinsessa belgian karvaton tuleva tokovalio jne :) Menee muuten sitte tosi vauhdilla sinne koskettamaan purkin kantta ja kääntyy naama minuun päin :) En ota velä ilman kosketusalustaa. Psremmin se menee kun sillä nyt tehään mahdollisimman paljon! Kerran otin viel silleen et käskin maahan ja kutsuin ihan siihen lähelle seuraamaan ja siitä palkka eteen. Tätä seuraamaan tuloa otettiin mös erikseen ja palkka eteen. Toimii kyl  ihan hyvin, mut tästä lähtien teen tämän makupalalla enkä pallolla!!

Sit viel ihana Anni lupas antaa meille tunnarikapuloita kun sillä on ylimääräisiä !!!!! :)

Kiva treeni ja jäi hyvä fiilis!! :)