Aamulla oltiin Hanien kanssa käyttämässä koirat pihalla. Päästettiin T ja M pellolle, T ryntäs M:n päälle (ei sietänyt kai kun se tuli vähänkin lähelle) ja kävi kiinni. Odoteltiin jos ne rauhottuis mutta lopulta jouduttiin "hakkaamaan" niitä remmillä irti toisistaan ;) Tuisku alko vaihteeks neiteileen :D Sit se tuli "mamman" viereen poraamaan ;) Valitti korvaa, kaulaa ja toista etusta... Sit loppujen lopuks ei ollu mitään.. Ihme neiti ;D

Klo 18.15 Lietsun urheilukentällä: Paikalle tuli  T:n lisäks sheltti, kultainen, lagotto ja ??. Alkuun paikkamakuu (Hanie piti pitkää liinaa Tuiskussa) T ei lähtenyt. Paikalla ok häiriö. Kentän toisessa päässä jalkapalloilijoita. Seuraamista; käännöksiä.. Oikealle kääntyminen alkaa multakin jo luonnistua ;) Vasemmalle käännös nopea ja terävä. Kerran otin pienellä pakotteella persettä sivummalle. OK!

Luoksari ensin normaalisti, pienellä häiriöllä, ok. Sit kerran kujalla, ok! Vähän vilkuili haukkuvaa koiraa mutta tuli nopeasti eikä jäänyt.

Ohittamisharjoitus ringissä (nuoremmille koirille.) Otettiin kummiski T:n kanssa ns. "henkilöryhmänä", mutta ilman pysähdyksiä.

Paikkamakuu loppuun samalla kun kaksi eri koirakkoa tekee luoksaria, olin selkä koiraan päin. (Toisella käsky "tule" ja "sivulle"-->ei reagoinut, toisella käsky "tänne" -->ei reagoinut!) pääsin palkkaamaan kontaktista!

Sit seuraamista, häiriönä koiria tekemässä luoksaria ja seuraamista (jääviä jne.) Hyvä kontakti, tajusin nojata vähän taakse seuraamisessa (kiitos Kari! ;)) niin koira sai oikean paikan eikä edistänyt :)

 Häiriöllä toko -paikkamakuu niin, että koirakko kiersi T:n takaa, edestä ja sivuilta ;) n.2min,  Ok! Pääsin jälleen palkkaamaan hyvästä kontaktista!!

Lopuks hlö.ryhmä. 3lla henkilöllä. Mukana jälleen häiriötä; koira haukkui, yksi hlö taputti käsiä ja vihelsi. Ainoastaan yksi ryhmän henkilö, joka sattui olemaan outo mies, pelotti Pikku-Tuiskua vähäsen, mutta kyllä siitäkin selvittiin hengissä :) Pysähdykset sujui muuten hyvin, paitsi että tokalla kerralla ei istunut (jäi puolikkaaseen asentoon) mutta korjasin heti, remmillä lievä pakote ja uudestaan. Pääsin palkkaamaan!

Huomenna saadaan muutama kuva treeneistä ;) Kiitti Hanie!! :D