Ollaan pidetty nyt melkein pari kuukautta taukoa treeneistä. Syynä on oma ns. "talviväsymys" jolloin ei kannata ajatellakkaan että alkaisin vielä koiraa kouluttamaan kun oma motivaatio on nollassa. Koulussa on kiireistä ja autokoulunkin aloitin viikko sitten. Lenkkeilty sen sijaan ollaan, kun ilmatkin on lähipäivinä niin kovasti suosineet. Viikonloput olen viettänyt kaverillani, koira tottakai mukanani. Tuisku viihtyy siellä hyvin. Kauppikin on ihan 10minuutin kävelymatkan päässä.

Ei silti syytä huoleen, meinaan enää vajaa kolmisen kuukautta kun alkaa se kauan odotettu kesäloma. Tosin töitä aion silloin tehdä, mutta se ei meitä estä treenaamasta! Varsinkin kun ajokortti on kädessä niin voin hakea oman autoni Kouvolasta ja se onkin sitten varmaa että silloin me kierretään kaikki Suomen pk-kentät läpi ;) Auto on kyllä suuri helpotus tässä harrastuksessa!

 Keväällä treeni-intoni nousee aina huippulukemiin ja se jatkuukin sitten läpi kesän ja syksyn. Talvisin olen aina ollut halukkaampi pitämään ns. matalaa profiilia koiramaailmassa.. Silti ulkoilen ja pidän muutenkin kivaa koiran kanssa =)

Nyt kun pari koiralehteä tippui postiluukusta, niin pikkaisen alkoi vatsassa kutista.. Väsäsin tässä aamulla kahvia juodessani oikein kevään 2008-treeniohjelman. Semmoisen pikkuisen alustavan suunnitelman johon kirjoitin muutamia muistutuksia itselleni, mitä pitää treenata. Lähinnä vanhan kertaamista näin alkuun. Sitten myöhemmin isompia treenejä, joissa opitaan jo jotain uuttakin ;) Itse pitää tosiaan oppia se "passiivinen ohjaaja" homma!!! =)