jo toinen ihana aurinkoinen päivä peräkkäin :) Odotan kesää!!!!

Tänään otettiin ihan kunnolliset häiriötreenit eikä piski ollu moksiskaan ihmisistä ja koirista.

Paikkamakuuta vähän väliä. Pieniä aikoja ja häiriön kanssa, ihmisiä ja koiria kulkee 2-3m päästä! Pysy. Kerran nousi istumaan mut kielsin ja käskin maahan, lisää aikaa ja palkka! (Paikkamakuu mua pelottaa eniten luoksarin jälkeen, vaikka se onki menny treeneissä aina hyvin).

Otettii hyppyeste messii ja osasin tällä kertaa antaa "istu" käskyn oikeeseen aikaan jolloin se istu aina ja sai palkan siitä suoraa. Eli jos annoin istu -käskyn silloin kun se ei oo viel kokonaan hypännä toiselle puolelle, niin se ei istu! Käsky pitää siis antaa silloin ku se on just laskeutunu ilmalennosta esteen toiselle puolelle. (Otettii vaan kerran kokonainen liike ja KUNNOLLINEN palkka.)

Kaket sain kuntoon vihdoin. Vaihdoin maahan käskyyn toisen käsimerkin ja annoin koiran odottaa aina ennen vaihtoa väh. 5sek . Ei onneks ees yrittäny ennakoda!! 4vaihtoo tehtiin eikä tarttenu enempää!

Ainoo mis oli tänään vähä miinusta nii noudossa luovutus. Muuten oli kyl taas ihan supernopee nouto (---> x3) ja ote oli kans tosi hyvä! Kerran jouduin korjaamaan astumalla askeleen taakse ja samalla käsky. Mut se tuli kyl ehkä millin vinoon (tosi lähelle silti) ettei se esim pk puolel vissii ees haittais, mut ku toi toko on niin pilkun n*ssimista että... (silti sitä on pakko tehä ja ihan PAKKO aina pystyä parempaan ja parempaan... ;)) Hmmmm.. sit yks heitto meni niin huonosti että iha nauratti Kieli ulkona heitin suoraan ylöspäin niin et jouduin väistää ;) toivottavasti ei tuu kokeessa nollattua suoritusta tommosen takia ;P

Jäävät oli superhyviä. Maahanmeno superhyvä!! otin siks vaan kerran. Seisomisen otin ensin vaan yhen osan siitä häiriön alla(odottaminen seisomassa), eli koirakko ja ihmenen kävelee(eriaikaan) Teen ohi, ekaks oon koiran edessa, ja kun pysy huomioimatta häiriötä, palkkasin, siirryin Teen taakse, häiriöt---> ei ota häiriötä, palkkasin, ja sit nopee pysähdys pienellä avulla(käden liikautus) ja pysähty nopeest! Sit otettii koko liike JES! meni tosi hyvin.

Luoksarissa otettii montamonta jeejeekivaa vauhtiluoksaria lelun kanssa läpijuoksuina, sit johonki väliin "seis" "Tule" -käskyllä ja lelun heitto koiran taakse. Sit kerran kokonainen liike ja meni tosi mallikkaasti. Sen jälkee vielä "tänne" käskystä pysäytys. Kova vauhti, pysähty tooosi nopeesti vaikkei palkka tullukkaa samantien. Odotin n.3 sekuntia jonka jälkeen lelu koiran taakse!! Sit pidettii BILEET ja treeni loppu!! :) Oli kivaa kummallakin!