Eli kaukoissa panostettu nyt parina päivänä tekniikkaan. AVO -maisesti istu -maahan -istu -maahan periaatteella että takapää ei liikkuis ollenkaan. Eli koitan tässä selittää piskille että ainoastaan etupää tekee hommia.Pylly siis pysyy maassa koko ajan. Nameilla palkkaus. Hyvin tajus ja 3-4 toiston jäljeen uskalsin jo ottaa muutaman metrin päästä (2-3m) ja toimi. Ei liikkunut ollenkaan ja vähintään kehuin/ kävin palkkaamassa jokaisen vaihdon jälkeen.

Lisäks otettiin seisomaan vaihtoa, erikseen istumasta ja makuusta + vaihtoja seisomisesta -istu & -maahan. Vaihdot on nipeita kussakin asennossa! Mutta otin nämä seiso -vaihto -jutut vielä ihan Tuiskun edessä, ettei sääse liikkumaan eteenpäin. (Taaksepäin ei liiku). Näin vaihto paikallaan ja sai palkan ylhäältä.

Sit vielä istu -ja seiso paikalla: kierrän koiraa ympäri molempiin suuntiin kun se seisoo/istuu käskystä. Ei liikkun ut. Ainoastaan tapitti mua. Palkka tuli molemmissa päältä! Jes!!Hymy Eli nyt tätä travii ottaa -tassut ei saa liikkua yhtään- kakeja ja jääviä ajatellen!

Tunnaria otettu muutama kerta yhdellä pulikalla. Kerran oli hämäyksenä (eilen) kaksi vierasta palikkaa. Hakee "oma" käskyllä aika hyvin. Oma palikka oli n. metrin vieraiden takaviistossa. Nuuhkaisi vieraita, mutta annoin samalla uuden käskyn ja meni heti oman luokse.

Ruutua otettu kans viikon sisään melkein joka päivä. Erikseen kotona ja ulkona kosketusalustalle menoa ja ulkona pari kertaa kutsuharjoitusta jonka jälkeen pari onnistunutta lähetystreeniä 1-1,5m päästä ruudusta. On osannut seistä odottamassa palkkaa (palkka tulee tosin jo parissa sekunnissa kehusta) ruudussa ihan paikallaan tosi hyvin. Menee ruutuun innokkaasti nyt kun ruutumerkitkään ei ole enään niin ihmeellisiä

(Sais jo noi lumet sulaa et tulis jälkikelit. Onneks ulkona nytkin +2 ja koko viikoks luvattu +1-+2 ja aurinkoo :))