Olin likan kanssa tänään Mustassavuoressa lenkkeilemässä. Menimme ensin bussilla käymään hakametsällä ja kissanmaalla (huviksemme), jos vaikka nähtäisiin joitain tyyppejä treenaamassa. Eipä tietenkään ketään näkynyt. (Enää??) Joten lähdimme pienen lenkin tehtyämme 25 -bussilla raholaan, päättärille asti. Menimme Mustavuoren reittiä pitkin aika pitkälle, kunnes päädyimme keskelle metsää, jossa luulin ensin olevani eksynyt (en nyt sentään ;)). Mulla oli treeniliivi päällä, jossa on tilavat taskut. Otin sen sen takia mukaani, että saan naksupussin mahtumaan sinne. Aina tytsyn tullessa luokseni, joko käskystä tai omasta tahdostaan, annoin äkkiä namin. Sitten lähdimme reittiä takaisinpäin 25:n päättärille. Emme kuitenkaan menneet tiellä koko matkaa, vaan menimme metsän poikki. Likka tykkäsi juosta ryteiköissä ja aina välillä tuli luokse tarkistamaan että olen vielä tallella. Ei se muutenkaan kovin kauas minusta lähde. Se tykkäsi hypellä valtavan pitkiä loikkia kaatuneiden puiden yli. Ei uskoisi noin pienestä sellaista ponnistusvoimaa.. Näimme upean sakemannin jota emme kuitenkaan uskaltaneet mennä moikkaamaan. Tai kyllä varmaan olisimme, mutta ehkä oli parempi nyt näin ;).
Lähdimme bussilla kotiin päin, mutta kun tyttö näytti olevan vielä kovin pirteä (normaalia?? xD), päätin jäädä suunnilleen siinä raholan puiston kahdalla pois. Siitä kävelimme kotiin vaakkolammen kautta. Mielestäni lenkki oli pitkä. Aikaa lenkkiin kului noin 4tuntia. Pentu nukkui kotona vajaa tunnin, ja taas riehuminen alkoi, kun itse oli vihdoinkin rauhoittunut... Kohta pitääkin varmaan lähteä taas ulos ton ylihullun ja vilkkaan belgianpainajaisen kanssa :)
Raholan puistossa näimme tervun, mutta emme ehtineet moikkaamaan. Vaakolla tuli vastaan vanha groenendaelnarttu. Se ei välittänyt tuiskusta yhtään, mutta tuisku mielisteli sitä ja sen emäntää kuin viimeistä päivää.
Harmi vaan etten ottanut käämerää mukaan. Olis saanu hianoja kuvia :) Mutta kameran akku pitää ladata ja muistikortti tyhjentää leiriä varten! Menen sinne jo perjantaina vaikka koulutukset alkaakin vasta sunnuntaina. Eli olen siellä koko loman _perjantaista maanantaihin_. Katselen Foolproof'in B -pentujen luonnetestiä ja otan oppia. Ja varmasti tytsillä riittää siellä puuhastelua. Leiri pidetään Rottishovissa. jossa on oma koulutuskenttä ja maastoa. Siellä loma siis kuluu ;)

Mutta nyt me taidetaan lähteä Tuiskun kanssa käymään rannassa.. Rahkussa siis. Saa siellä juosta ja purkaa energiaansa. Jos vaikka Sante lähtis mukaan..