Toissapäivänä treenattiin ekaa kertaa tarkkuusetsintää n. 2mx2m alueella. Pohjana heinikko. 

Ruutu nro.1:

Etsittävänä pikkuruinen, halkaisijaltaan n. 2,5cm kivi, jota T tykkäsi kannella ja heittelin sitä sille aikaisemmin (se on tottunut vauvasta asti kantamaan ihan kaikkea suussaan). Tallasin ruudun ja piilotin kiven melkein ruudun keskelle, mutta enemmän oikeaan reunaan. Lähetin koiran ihan ruudun reunalta käskyllä "etsi tarkasti". Tarkisti ruudun reunat huolella, ensin vähän säntäili kun kuuli sanan "etsi", mutta rauhoittui kun tarkisti reunat. Kivi löytyi ja kehuin hirveästi. Toi kiven ilman käskyä ja sai palkaksi makkaraa kun luovutti kiven, lisäksi heitin sitä sille vähän.

Ruutu nro.2:

Tein toisen ruudun joka oli ehkä aavistuksen isompi ja se oli vähän korkeammassa heinikossa. Piilotin tällä kertaa pienen avain nippuni. avaimet ja perät pelkkää metallia. Nyt se ei sännännyt kun lähetin, vaan etsin oikeasti tosi maltillisesti ensin ruudun alusta. Piilotin esineen ruudun vesempaan takakulmaan/siihen lähelle ja päälle taitoin heiniä ja tallasin vielä päältä. Hienosti etsi häntä viuhtoen niinkuin aina :D Löysi ja kehuin. Toi jälleen pyytämättä minulle :)

Tänään aamulla lähdettiin Hyhkyn isolle hiekkakentälle treenaan bh:ta ja vähän tokoakin. Aivan pieni pallolla motivointi(näytin sille palloa ja heitin sen suuhun kerran ja piilotin sitte selän taakse). Osa kentästä oli varjoa ja osa porottavaa aurinkoa. Oltiin vähän niinkuin puoliksi varjossa ja puoliksi auringossa. Ekaks seuraamiskaavio rammissä ja ilman. Palkkauksena yksi pallonheitto ja kehuja kummankin seuraamisen jälkeen. Oli tosi hyvin vireessä. Sit jäävät: Istu supernopeesti ja menin tarkoituksella ainakin 45m jonka jälkeen palasin ja T oli ihan paikallaan tuijotti mua tiiviisti! Sit maahanmeno ja luoksari. En jäänyt katsomaan menikö maahan. Kävelin n. 35m ja käännyin. T oli maassa oikein. PAllo oli kädessäni ja käden oli normaalisti sivuilla. Pyysin luo ja T juoksi toooooooosi kovaa!!! Jarrutti eikä törmänny ollenkaan. Pidin edessä vähän aikaa. Sivulle tuli nopeeta ja suoraan! Eli siis ei tarvinnu korjata! Siitä kunnon pallopalkka. Sit paikkamakuu 5min matka oli 50m. Olin selkä koiraan. Pysy kokoajan. Siitä kunnon palkkaus. Sit loppuun seisominen, ja nyt ku ei ollu apuohjaajaa, jätin kylmästi pallon taakse maahan ja seurautin n. 10 metriä. Seisoi ja otti ehkä puoli askelta. En vapauttanut palkalle vaan liike uudestaan ja nyt pysähtyi ja vapautin pallolle. Sit taas leikittiin. Loppuuv vauhdista pysäytys pari kertaa. Mulla oli pallo kädessä ja jätin T:n istumaan. Juoksin poispäin ja sit pysähdyin ja huusin "tule" e(ei oo sama käsky siis ku luoksarissa) ja nostin pallokäden ilmaan ja samalla huusin "seis!" ja T pysähty seisomaan ku seinään. Tätä ollaan treenattu muutaman kerran ennenki. Sit vapautin ja heitin pallon sen yli :) HYVÄT TREENIT!!!