Ääh näitä kaikkia, melkein menee pää sekaisin. LÄÄKKEEET!! PÄÄ HAJOO  ei vaiskaan. Oon kattonu liikaa pasilaa ;) No joo..

Elikkäs luoksarin otin nyt kunnolla työn alle. Nopeus!! Haluan paljon lisää nopeutta!!! Jätin koiran ja poistuin n. 25 askeleen päähän. Annoin "tänne" -käskyn ja heitin melkein samantien pallon taakseni. Voi että kun toi pinkoskin sataatuhatta pallon perään  Tota otettiin muutama toisto.

Sit sitä nopeaa "seis" juttua mikä ei nyt ollut siis liitettynä luoksariin, elikkä "tule" käskyllä (mikä siis ei ole missään tottelevaisuusliikkeessä käytetty) kutsuin luo ja muutaman metrin päässä minusta,eli noin puolessa välissä matkaa,(otin aika lyhyellä matkalla) annoin käskyn "seis" ja heitin astuin askeleen koiraan päin (en uhaten) ja kun pysähtyi (HUOM!) SAMANTIEN heitin namin/pallon sen taakse. Toimi. Vauhdilla ei siis ole tässä jutussa väliä. Keskitytään vain ja AINOASTAAN nopeaan pysähdykseen. Ja kyllä toimi  Nyt siis kunnon tehotreeniä pikkutarkasti ;) Hiotaan siis ihan kunnolla liikkeitä!

Sitte keskityttiin vinoihin istumisiin ja -perusasentoon. Ei siis pienintäkään palkkaa jos oli vino istuminen vaan otettiin uusiks niin kauan ku meni millilleen suoraan! Ja kyl sille sit lopulta tuli se "AHAA" -elämys ja sit pidettiinki bileet ku tajus :) Sitte perusasentoa otettii kans eli menin koiran eteen ja annoin käskyn. Parin toiston jälkeen korjas ja tuli kunnolla loppuun asti eikä jäänyt vinoon :)

Pikkasen myös kaukoja, ekaa vaihtoa! Pariin kertaan ja se oli siinä :) Hyvin män!

Pihi ohjaaja pyrin olemaan, eli ei palkkaa ellei liike ollut nopea ja suora ja paras mahdollinen. Silloin koirakin teki täysillä ja yritti parhaansa!! väärästä/vinosta tms. liikkeestä en sanonut mitään vaan liike vain uusiksi! Tämä päti, ja tulee pätemään jatkossakin kaikissa tottelevaisuusharjoituksissa. Jääviäkin kun otettiin niin en tyytynyt hitaaseen maahanmenoon tai seisomiseen! Liike vaan alusta ja nopeasta palkka ;)