Puolenpäivän aikoihin lähettiin Tuiskun kanssa Vaakon yläpuolella oilevaan metsään jossa on pieni hiekkakenttä. Siitä on tullu nykyään meijän vakio tottistelupaikka. Metsässä voi pitää koiraa irti ennen treenejä nii se saa irrotella ekaks pahimmat virtansa.

Kentällä sitte otettiin ekana lyhyt paikkamakuu. Ei noussut kertaakaan istumaan! :) Vein sen aikana eteenmenokupin kentän toiseen päätyyn. Sit otettiin seuraamista ja tyttö oli tosi kivasti mukana. Reipas kun mikä. Ehkä myöskin kolea pakkasilma teki sen mielen virkeämmäks.. Paha sanoo. Otettiin käännöksiä vasempaan ja täyskäännöksiä ja pari volttiä. Pysähdyksiä ja sit muutama oikealle kääntyminen jolloin palkkasin suoraa mutkassa, nimittäin siihen tarvitaan lisaa tempoa ja viettiä.

Noutoa lopuksi ja kun vieressä oli tyhjä leikkipuisto jossa oli penkki ja pieni liukumäki, ajattelin kokeilla noutoa niissä. Ekaks meni ohi kun toi kapulaa, mutta sitten ohjasin niin tuli suoraa yli ;) Kekseliäisyyttä peliin! Sit vaan hypytin sitä kivillä ja liukumäellä kapula suussa ja välillä pyysin tuomaan ja annoin palkan jne.. Ote pitää nykyään paremmin. Ja muutenkin tommosia harjoituksia vois tehä jatkossa enemmänkin että saadaan otteesta parempi ;)