Eilen oltiin jälleen Niihamassa treenailemassa TaVesin treeneissä. Aiheena Ilmoittautuminen, Henkilöryhmä ja paikkamakuu.

Ilmoittautumisessa ei ongelmaa. Tuisku Päätti kuitenkin ilmoittautua omin sanoin "tuomarille", ja röyhtäisi sen edessä :) Kohtelias tyttö!

Sitten lähdin seurauttamaan poispäin hlö.ryhmästä ja tehtiin täyskäännös, josta suunnattiin väljään hlö.ryhmään. Pysäytin kaksi kertaa niin, että T jäi molemmilla kerroilla minun ja vieraan ihmisen väliin. Meni hienosti ja pääsin palkkaamaan hyvästä kontaktista ja keskittymisestä minuun :) Seuraavaksi päätettiin ottaa vielä vaikeampi hlö.ryhmä, eli henkilöt tiivistivät n.1,5metrin etäisyydelle toisistaan ja samalla "tuomari"/liikkeenohjaaja taputti parikertaa käsiään yhteen ja puhui jotain, eikä T ottanut kuuleviin korviinsakkaan :D Pysäytin samalla tavalla, eli niin että T jäi ihmisen ja minun väliin. Ei ollut huomaavinaan muuta kuin minut. Toinen pysäytys meni vähän keskemmälle ryhmää, ja sekin oikein mallikkaasti! Pääsin jälleen palkkaamaan hyvästä suorituksesta. Istui myös kaikilla pysäytyskerroilla ripeästi ja käännökset sujui tosi hyvin!! *Tyytyväinen!!!!*

Loppuun pk-paikkamakuu; Apuohjaaja piti Tuiskua pitkässä liinassa ja oli valmiina nykäisemään jos se lähtisi. Menin n.15m päähän selkä koiraan päin. Edessäni gronttu suoritti seuraamista, jääviä ja lopuksi sitä haastavinta meille: luoksaria. Kaikki meni hyvin siihen asti kun tuli luoksarin vuoro! Tuisku lähti säntäämään kun kuuli käskyn "tänne", mutta samalla apuohjaaja nykäisi ja huusi "Ei"! Menin korjaamaan ja jätin T:n uudelleen makaamaan. Menin jälleen selkä koiraan ja häiriökoiralla otettiin pieni seuraaminen ja jälleen luoksari! Tuisku pysyi tällä kertaa kiltisti paikallaan. Menin palkkaamaan. Jätin sen vielä kerran ja häiriökoiralla otettiin jälleen luoksari ja Tuisku pysyi kiltisti joten pääsin palkkaamaan ;)

Sit lopuks otettii vielä TOKO paikkamakuu apuohjaajan kanssa. Mukana häiriökoira n.3-4m päässä, sekä ihmisiä kulkemassa T:n ympärillä ja vieressä. Jätin T:n n.15m päähän ja naama koiraan päin. Nousi heti puoliksi istuvaan asentoon ja huusin heti "Maahan" ja meni heti. muutama ihminen käveli T:n edestä, takaa ja sivulta. Häiriökoiraa korjailtiin/siirrettiin välillä ja meni tosi hyvin. Kävin palkkaamassa ja lopuksi vielä muutaman sekunnin mittainen harjoitus, menin koiran viereen, pyysin sivulle ja palkkasin kunnolla. ja vapautin :D

Hyvin meni treenit!!! Tänään klo18 mennään TOKO porukan kanssa treenailemaan Lietsun urheilukentälle :) Paikkamakuuta jälleen!! Pääasia että saadaan kunnolla häiriötä.

Eilen päivällä oltiin Hanien ja Maisan kanssa uimassa. Tai siis koirat ui. Tuisku suhtautui Maisaan hyvin. Kepistä tuli rähinää T:n osalta, mutta niinhän se on aina että se yrittää näyttää isommalta kuin oikeesti on :) Ja kun koirat juoksi metsässä vapaana niin T:n oli aina pakko rähistä ja mennä niskanpäälle kun M tuli vähänkin "liian lähelle" :D Uiminen meni kans aikas kivasti ;) M on kova uimaan ja kun T:lle heitti veteen kepin, M ehti ottaa sen ellei sitä kusettanut niin että oli heittävinään toiseen suuntaan ja heittikin toiseen. T ei nimittäin enään mene siihen lankaan, ainakaan niin usein ;) Vedessä M voitti, ja maalla taas T oli nopeampi ;)