Lähdettiin rauhassa ajelemaan Anjalankoskelle perjantaina 13.7. Olimme mummilla viikonlopun ennen  sunnuntaista pentunäyttelyä. Serkkuni oli myös yhden yön ja lenkkeiltiin yötä myöten lähistön isoissa metsissä. Yksi yölenkkikin tuli tehtyä :)
  Lauantaina tein Tuiskulle esineruudun metsään:

Nyt kun Tuisku osaa noutaa niin meni tosi kivasta. Tein niin että koira oli muutaman (n. 10:n) metrin päässä puussa kiinni ja mä tallasin ruudun ja olin piilottavinani leluja joka puolelle ruutuun vaikka piilotin vaan kolme(hämäystä). Ruutu oli n. 10x10m ja maasto sen sisällä oli sammaleista ja siellä oli muutama pieni mänty. Vähän oli kuoppaistakin. Puoliksi sammalen alle oli hyvä piilottaa Tuiskun lempileluja.

Pentu tykkäsi ja toi kaksi esinettä ruudusta. Yksi esine oli vaikea, kun se oli pienen mättään takana ihan ruudun etuseinämällä. Mutta tästä on pirun hyvä jatkaa :) Se kuitenkin rakastaa etsimistä ja rakkaita patukoitaan joita on miljoona kotona :D

  Orimattilaan lähdettiin sitten ajamaan sunnuntai aamuna noin kello 7.15. Matka sujui hyvin, kunnes äiti vähän eksyi.  Kääntyi vahingossa liian aikaisin kyltistä ORIMATTILA, vaikka vasta seuraavasta olisi pitänyt. No, ajettiin reilu puoli tuntia jotain maalaistietä ja pysähdyttiin kerran kysymään paikalliselta juntilta missä ollaan.. Luultiin jo ettei sieltä pääse näyttelypaikalle ollenkaan. Lopulta näyttelypaikka löytyi ja päästii purkamaan tavaroita. Huomattiin, että jos olisimme kääntyneet myöhemmästä kyltistä, oltais päästy suoraa tietä perille ;D
 Timmi veli tuli paikalle samaan aikaan. Samaten mukana oli myös Tino isä, jota Tuisku sai vähän nuuskaista. Pystytettiin tuolit ja Tuiskun häkki, ja lähdin metsään heittämään keppiä sille. Se teki pissat ja lopuksi nouti varmaan 50 kertaa keppiä. Ja joka kerta toi jalkojen väliin istumaan ja odotti että annan käskyn "irti". Lopuksi vielä revittiin patukkaa.

Mentiin kehälle ja sen jälkeen paikalle tuli Sirpa ja muita ihmisiä joita en ollut ennen tavannut. Heillä oli mukana myös tervu pentu. Aloin miettiä että Tessan omistaja ei ollut päässyt tulemaan, joten sillä on varmaan joku muu esittäjä tai jotain... Sitten Sirpa tuli juttusille, ja sanoi, ettei voikkaan esittää Ruiskua. KAMALA PANIIKKI ISKI!!! :) Ajateltiin että jos Niina tai joku muu vois esittää sen.. Lopulta mun oli pakko mennä, koska Sirpa esitti Tessaa. Tessa oli kuulemma vihtanut kotia omistajan kiireiden vuoksi.
 Menihän meillä ihan OK hyvin. Paitsi että Tuisku pomppi ja veti hihnassa... Antoi kuitenkin tuomarin katsoa hampit ongelmittä jne. Saatiin kakkonen eli hävittiin Tessasiskolle, mutta Tessa ei saanut KP:ta, kun oli vielä niin varautunut. Sen sijaan Pojista Timmi sai KP:n ja Tuli ROP pennuksi :D Hyvä Timmi ja Niina!!

Tässä Tuiskun arvostelu:
Edukseen esiintyvä narttupentu. Oikea olemus. Erinomainen sukupuolileima. Hyvän tyyppinen narttumainen pää. Yhdensuuntaiset päänlinjat. Keskipitkä kaula. Voisi olla enemmän kulmautunut edestä. Leveä reisi. Yhdensuuntainen edestä. Hieman kapea takaa. Erinomainen maski. Hieman haalistunut väri. Esitetään edukseen.

  Vähän nauratti tuo: "hieman haalistunut väri". Tuomari ei selvästikkään tykännyt hiekan värisistä tervuoísta niin kun Tuisku on.. :) Mutta kuitenkin pelkkää hyväähän tuossa arvostelussa mainittiin!!
Sirpa sanoi, että Tuiskun voisi ilmoittaa ihan oikeaan näyttelyyn. Kuulemma Jyväskylässä on marraskuussa näyttely, jonne voisi mennä. Ja mielelläänhän me näytellään :) Kunhan Sirpa-Äiti esittää Toukan tällä kertaa :D

Tässä muutama upeasti otettu kuva Tuskusta näyttelyssä, By Minna Uurainen:

756402.jpg

756400.jpg

756401.jpg

Kehässä vuoroaan odotellen piti vähän leikkiä:
756405.jpg