Olen tässä pähkäillyt jo pidemmän aikaa että tänä vuonna bh saa jäädä väliin. En itse  tunne olevani valmis ja siinä samassa koirakaan ei sitte toimi. Elikkäs tänä vuonna keskitytään tokon alokkaaseen, treenataan (jätetään bh liikkeet nyt vähäks aikaa) ja kisataan vähän myöhemmin, tavoitteena ainakin edes se yksi ykkönen! Ja ens keväänä tulee sitte bh eteen, talvi treenataan ahkerasti  niin keväällä koe menee läpi helposti!!

 Kalenterissa tällä hetkellä vasta yksi virallinen koe ja yksi mölli; RM-toko Kirkkonummella 14.9 ja mölleileen mennään 23.7. Hakametsän kentälle :)

Ostin Tuiskulle narukongin eilen. Tänään  päästään kentälle kokeileen uutta motskarilelua :) Paikkamakuu kuntoon ennen kisoja (!!!!!) niin ei oo sitte enää oikein mitään sen kummosempaa mitä tarttis "pelätä" kisoja ajatellen :p Häiriötreeniä nyt jo enemmän kun koirakin alkaa sitä sietää kiitettävästi :) Varsinkin paikkamakuussa. Nopeutta jääviin ja tarkkuutta luoksetuloon, eli hienosäätöä enään!Sivulletulo edelleen tosi nopea, tarkka ja tulee loppuun asti kun välillä ja harvoin teen kädellä pakotteen aina johonkin väliin niiin ettei koira osaa arvata. Luoksetulo sais ehkä olla nopeampi, tulee kyllä laukalla mutta korvat pystyssä :/ Täytyy ottaa nyt sitte enemmän aina välillä nopeustreenillä sitä, että se saa juost niin lujaa kun lähtee ja mä juoksen poispäin...

Takaperinketjuttamiseen olen perehtynyt jo pidemmän aikaa, mutta en ole lähtenyt sitä vielä mihinkään liikkeeseen käyttämään! Haluan ensin tietää siitä enemmän!

Kamera edelleen rikki joten kuvia ei tule... ellei joku ihana ihminen halua tulla kuvailemaan treenejä, esim äiti joka just sai uuden kameran :) :D WINK!