Paikkamakuuta treenattiin eilen ja toissapäivänä. Ohi kulkevat koirat ja lenkkeilijät ei saanu mitään huomiota. Toissapvnä n.3min ja eilen n. 2 ja 4min. Olen tyytyväinen. Huomenna on porukalla treenit Lielahdessa jossa paikkamakuuta myös!

Tiistaina palkkasin uudella narupallolla ja nameilla. Ei ollut hirveän innoksa, paitsi alussa ihan ok.. Eilen palkkasin pallolla ja oli kunnolla vireessä koko treenin ajan! Joten sai luoksarinkin vauhdikkaaksi :) Sivulletulo edelleen tarkkaa ja nopeaa. Välillä saattaa jäädä vahingossa vinoon. Pyydän heti korjaamaan ja palkkaan pelkästä sivulletulosta.
Edistää seuratessaan, varsinkin ilman remmiä.
Treenattiin muuten pitkästä aikaa ihan normaalilla puolikuristavalla pannalla eikä ollenkaa kettinkisellä, ihan toko kisoja ajatellen :) Eikä siinä mitään eroa huomannut :)

Sunnuntaina kaverilleni tulee hoitoon 2viikoksi sileäkarvainennoutaja, Maisa. :D Saadaan lenkkikaveri sekä hyvä häiriö treeneihin ;)

Mutta kohta on lähtö Niihamaan treenaileen tottista! Joten lopettelen jo tähän... Ja maanantaina alotetaan T:n kanssa treenit TaVesissa ;P (vkloppuna agirotua katselemaan!!!)